Wie ben ik? Wie is de fotograaf achter de lens

Dat is wel belangrijk tegenwoordig hé. Want jij wil tenslotte wel weten wie je herinneringen van je gezin, familie of huwelijk gaat vastleggen op foto.
Je moet tenslotte je gekozen fotograaf niet als uitvoerder zien, maar als vriend beschouwen. Op je gemak voelen!

Als afgestudeerde elektrotechnieker – Dat ik uiteindelijk nooit als job heb uitgeoefend – sta ik steeds wel positief in het leven. Altijd gemotiveerd om het goed en nog beter te doen, al lukt dat niet altijd.
Wat doe ik dan wel? Wel, fotograferen uiteraard! Dit naast mijn huidige en toch wel drukke job als Senior Process Operator in een chemisch bedrijf.
Hoe in godsnaam combineer ik deze drukke & variërende job dan met fotograferen en mijn gezin?
Wel tenslotte als je iets graag doet, doe je er bijna alles voor. En dat is ook zo met mijn fotografie.
In het leven kruipen van andere mensen, om iets te kunnen tonen wat ze niet altijd zelf zien, om achteraf die toffe reacties te kunnen ontvangen. Dat maakt me blij en dan weet ik dat mijn opdracht geslaagd is.

Ik hou van kleur, contrast… en lachende gezichtjes. Zoals ik vroeger fotografeerde in de evenementenwereld, met al die felle spots, gekleurde zalen, soms donkere hoekjes en heel veel lachende gezichtjes maar ook soms een traan of boosheid. Het blijft me achtervolgen, maar dan positief.
Want in dit verleden ben ik ook geworden wie ik nu ben.
En dit probeer ik ook te tonen in jullie foto’s. Niet het leven zoals het was, maar zoals het is.

Met plezier fotografeer en geniet ik mee tijdens jullie unieke momenten. Klaar om je verhaal een beeld te geven.

Bjorn De Clercq

Fotograaf in bijberoep. Mijn passie. Papa van 1 mini krullebol. Man van de liefste. Links op de foto.

CONTACT PRIVACYBELEID – FACEBOO

Wie ben ik